Cégünk angol, német, magyar nyelvről és nyelvre vállal fordítást, igény esetén idegen nyelvről idegen nyelvre is a következő szakterületeken: pénzügy, számvitel, cégjogi szerződések, külkereskedelem, számítástechnika, integrált vállalatirányítási rendszerek, műszaki tudományok (út- és hídépítés, mechanika, anyagtechnológia, hegesztéstechnika, gépészet). Az ERP szoftverek terén az SAP fordítás az egyik legkeresettebb szolgáltatásunk, de természetesen más vállalatirányítási rendszerek nyelvi átültetését is vállaljuk.

Kérésre az előforduló szakszavakról és azok fordításáról szójegyzék-adatbázist készítünk. Garantáljuk továbbá, hogy az ügyfeleinktől kapott szójegyzéket teljes mértékben felhasználjuk fordításainkban.

Irodánk több fordítómemóriás programot alkalmaz a fordítások elkészítése során, amelyek segítségével a sok ismétlődést tartalmazó anyag (pl. termékkatalógus, fix struktúrájú havi jelentések stb.) első lefordítása után a változások könnyen kiszűrhetők, így a módosított fordítás lényegesen rövidebb idő alatt készül el. A kevesebb időráfordítás természetesen a fizetendő árban is tükröződik.

Vállalunk számítógépes szövegszerkesztést is, különös tekintettel a cirill betűkészletet igénylő orosz nyelvre. Készséggel segítünk magyar nyelvű szövegek adaptálásában, stilisztikai tökéletesítésében.

SAP fordítás

Ezen szolgáltatásunkat elsősorban SAP ügyfelek, fejlesztőpartnerek, illetve tanácsadó cégek veszik igénybe. Az SAP fordítás magában foglalja az SAP rendszerek nyelvi tartalmának, valamint a rendszerhez tartozó dokumentációknak szakszerű nyelvi fordítását.
•SAP rendszerfordítás: Az SAP rendszerben elérhető funkciók, a kezelőfelület és a szoftverben foglalt egyéb nyelvi tartalom lefordítása különleges nyelvi és technikai hátteret igényel.
•SAP dokumentumfordítás: Az SAP rendszerhez kapcsolódó dokumentumok (oktatóanyagok, súgó, koncepcióterv) fordítása legalább olyan lényeges a végfelhasználók számára, mint magának a rendszernek a lefordítása.

A fordítandó anyagokat tudjuk fogadni személyesen, e-mailben, faxon, és ugyanígy tudjuk megoldani az elkészült fordítások átadását is.

Küldjön levelet ügyintézőnknek! molnar.agnes@produktum.hu