Cégünk angol, német, magyar nyelvről és nyelvre vállal fordítást, igény esetén idegen nyelvről idegen nyelvre is a következő szakterületeken: pénzügy, számvitel, cégjogi szerződések, külkereskedelem, számítástechnika; műszaki tudományok (út- és hídépítés, mechanika, anyagtechnológia, hegesztéstechnika, gépészet).

Kérésre az előforduló szakszavakról és azok fordításáról szójegyzék-adatbázist készítünk. Garantáljuk továbbá, hogy az ügyfeleinktől kapott szójegyzéket teljes mértékben felhasználjuk fordításainkban.

Irodánk több fordítómemóriás programot alkalmaz a fordítások elkészítése során, amelyek segítségével a sok ismétlődést tartalmazó anyag (pl. termékkatalógus, fix struktúrájú havi jelentések stb.) első lefordítása után a változások könnyen kiszűrhetők, így a módosított fordítás lényegesen rövidebb idő alatt készül el. A kevesebb időráfordítás természetesen a fizetendő árban is tükröződik.

Vállalunk számítógépes szövegszerkesztést is, különös tekintettel a cirill betűkészletet igénylő orosz nyelvre. Készséggel segítünk magyar nyelvű szövegek adaptálásában, stilisztikai tökéletesítésében.

A fordítandó anyagokat tudjuk fogadni személyesen és e-mailben, és ugyanígy tudjuk megoldani az elkészült fordítások átadását is.