Dobogós létra, dobogós szerelő állvány, szerelő lépcső

dobogos letraAz ipari célra készített dobogós létra biztonságos és kényelmes lehetőséget biztosít a munkavégzésre. Egy gyárüzemben, szerelőcsarnokban vagy akár egy kisebb raktárban is sok olyan feladat van, amelyet a magasban kell elvégezni. Akár javítás, ellenőrzés vagy pakolás, akár takarítás miatt kell elérni valamit, sokkal kényelmesebb a dobogós létra vízszintes állófelületén végezni az adott tevékenységet, mint egy normál létra vékony fokain egyensúlyozva. Ráadásul az acél vagy alumínium szerkezetű dobogós létra használója kevésbé fárad el a feladat elvégzése közben.
Egy oldalon járható dobogós létra
Két oldalon járható dobogós létra
Két- vagy több szintű dobogós létra (több, különböző magasságban elhelyezett dobogó résszel
Görgős, mobil kivitel: A szerkezet könnyen mozgatható, a munkavégzés idejére pedig stabilan rögzíthető a fékekkel, így egyszerűen változtatható az alkalmazási hely. Különösen magasabb szerkezetek esetén ajánlott. Egyoldali vagy kétoldali korlátok adják meg a biztonságos munkavégzés lehetőségét.
Dobogós létra speciális kivitelben is

Természetesen a különleges feladatokhoz is igazodva, egyedi megoldásokat is kínálunk, keresse bátran munkatársainkat! Dobogós szerkezeteink lyukasztott-peremezett, teljes biztonságot adó csúszásgátló felülettel rendelkeznek.