Mobil állvány

mobil allvanyCégünk általános célú és speciális feladatokhoz kifejlesztett lépcsőfokokkal ellátott vagy lépcső nélküli, mobil szerelőállványokat kínál hegesztett-szerelt alumínium szerkezettel, rozsdamentes acél szerkezettel, horganyzott vagy festett acél szerkezettel. A fémszerkezetek könnyen mozgathatók, a szerelési munka idejére fékekkel egyszerűen és stabilan rögzíthetők. Speciális korlát (egyoldali, kétoldali, teleszkópos, nyitható-csukható, elforgatható stb.) is rendelhető hozzájuk.

Szériában gyártott mobil állvány: Sorozatgyártásban készítünk acél és alumínium szerelőállványokat, szerelő lépcsőket. A mobil állványok 1,5 kN hasznos teherbírásúak.
Egyedi tervezésű mobil állvány: Az egyedi acél vagy alumínium mobil állványok kialakítása és teherbírása a Megrendelő igénye szerinti.

Valamennyi mobil állvány egységcsomagban kerül kiszállításra, a hozzá tartozó szerelési utasítással együtt. Az összeszerelés nem igényel különleges műszaki tudást, de igény esetén munkatársaink a helyszínen összeszerelik, és úgy adják át a mobil szerelőállványokat.

Mobil állvány raktárról

Kínálatunkban számos sorozatgyártott mobil állvány szerepel, ezek akár tizenkét fokosak is lehetnek. Minden mobil állvány könnyedén mozgatható, és használat idejére befékezheto. A szereloállványok mindenben megfelelnek a biztonsági eloírásoknak, legtöbbje TÜV minosítéssel is rendelkezik, ami garantálja megbízhatóságukat és kiváló minoségüket. A nagyobb, legalább hatlépcsos mobil állvány elkészítheto vontathatóként is, ami még egyszerubbé teszi a mozgatását. A szériában készült állványok lépcsoi 600, 750 és 800 mm szélesek. A legnagyobb sorozatgyártott mobil állvány névleges járófelület-magassága meghaladja a 3,5 métert. Az egyes típusok pontos méreteit és egyéb paramétereit megtekintheti katalógusunkban. Széles választékunkban található általános és ipari célokra szánt, autóbuszok, vonatok és repülogépek szereléséhez tervezett mobil állvány is.

Egyedi mobil állvány speciális feladatokra

Vállalkozásunknál bármilyen célra rendelheto mobil állvány. Szakképzett kollégáink nemcsak elkészítik, de meg is tervezik az igényeinek megfelelo állványt. A tervezés során figyelembe veszik minden kérését, hogy Ön pontosan olyan állványt kapjon, amilyenre szüksége van. Mobil állványaink százszázalékosan megbízhatóak és tartósak.. Egyedi termékeinket a megrendelo kérésére minosíttetjük is. Fontosnak tartjuk az innovatív megoldásokat, és nem problémaként, hanem kihívásként tekintünk megrendeloink kéréseire. Ezt bizonyítja az is, hogy számos állványt gyártottunk már repülogép-szereléshez, és képesek voltunk tökéletesen megfelelni a velünk szemben támasztott elvárásoknak. Referenciáink között több nagynevu cég, például a Lufthansa Technik, Alstom Power, Pioneer, Wizzair, Aeroplex, Austrian Airlines, is szerepel. Forduljon hozzánk bátran Ön is!